top of page


Skriv en bog
Online forfatterkursus
Næste fælles kursusstart:
Information kommer 

Forfattercoaching starter ... Nu!

 

Er du forfatterspire og "upcoming writer"? Har du en bog i maven? En fagbog, selvudviklingsbog eller en personlig fortælling? Men har du det sådan, at den ene dag tager den anden, uden du får realiseret din skrivedrøm? 

Når vi ikke får skrevet de bøger/tekster, vi drømmer om, er årsagerne flere – lige fra indre blokeringer, manglende tid, selvdisciplin og fokus til, "hvor skal jeg begynde, og hvordan kan jeg bygge det hele op". Jeg vil gerne hjælpe dig med at "pakke dit skrivepotentiale ud", så du kan få hul igennem og skrive din bog.

 

Jeg tilbyder et forfatterkursus for nye forfattere, hvor du dels får individuel hjælp og vejledning og dels deltager i en online klasse med andre. Det er modulbaseret, så du kan vælge de moduler, der passer til dig.

Mange mennesker drømmer om at skrive en bog, men det er få, der får drømmen realiseret. Det er nemlig ikke altid nok at have talent. Du må også have redskaber til at bygge din personlige styrke og din gennemførelseskraft op, så du ikke snubler over selvtvivl og overspringshandlinger. 

Hos mig får du min faglige skriveekspertise som journalist, redaktør og forfatter mikset med min intuitive intelligens og min pippiske kreativitet. Det betyder, at jeg vil kunne møde dig og hjælpe dig - på flere planer. Velkommen til.

 

 

 

"Gitte er engasjert, interessert og har fantastisk mange gode skrivetips! Jeg har hatt en serie coachingtimer med Gitte på Skype, og i tillegg har jeg hatt gleden av å delta på skriveretreat på Kreta. Nå produserer jeg tekst på en helt annen måte enn før: mer, oftere og lettere. Skriveretreat med Gitte anbefales!"

Gro Katarina Andorsen, Stavanger

 

"Gitte Jørgensen var redaktør på min første bog, og hun er uden sammenligning den bedste slags redaktør, jeg har mødt, til en forfatter som mig. Det, hun hjalp mig med, var at finde ud af, hvordan min ret nørdede viden kunne omdannes til en bog og bruge et sprog, der talte til andre end mig selv. Det arbejder jeg stadig med at nå helt frem til, men Gitte hjalp mig med at begynde rejsen." Thea Mikkelsen, forfatter til bl.a. "Kreativitetens psykologi"

Som redaktør hjalp Gitte mig både med indholdet, det sproglige og det strukturelle i bogen. Det er den dobbelthed, som er karakteristisk for Gitte: Hun har en usædvanlig god intuition og fornemmelse for andre mennesker, samtidig med at hun har en solid jordforbindelse med styr på det faglige. Derudover er hun et dejligt medfølende menneske, som det er en fornøjelse at kende."

Anne Christine Hagedorn, journalist, underviser, forfatter til "Dit indre klima"

Dette online forfatterkursus består af to elementer:

 

  • A. 4 x 1 times individuel vejledning/coaching over Skype.

      Pris: 4800 DKK 

  • B. 6 x 1 times lektioner over Zoom sammen med en gruppe. Plus en halv times "spørgetid" bagefter samt arbejdsmateriale. 

      Pris: 2900 DKK.

Samlet pris: 7.700 DKK

Køb af hele pakken: 7.000 DKK

 

  

 

A. 

Jeg giver dig 4 x individuelle online sessioner - hver på 60 minutter. 

 

Første gang: Du har på forhånd sendt mig max. 1 side med beskrivelse af dit skriveprojekt/din skrivedrøm.

De øvrige gange: Vi tager fat på de emner, som er vigtige for dig. Skriveblokering? Opbygning af struktur? Valg af titel?

B.​

Hveranden uge mødes vi over Zoom. Hver lektion vil bestå af mine faglige oplæg, skrivetips, pippisk kreativitet samt inspiration til at bygge din personlige skrivestyrke op. NB. Hvis der er en gang, hvor du er forhindret, kan du få den optagede zoom-lektion tilsendt efterfølgende.

Hver lektion er af en times varighed. Vi mødes 18.45 og lander i det digitale rum. Jeg starter lektionen kl. 19.00. Fra 20.00 til 20.30 er der mulighed for spørgsmål, kommentarer og deling. 

 

Lektion 1: Hvad vil du, og hvad vil din modtager? Skab alliance. 

Lektion 2: Sådan kan du opbygge dit koncept I - ideer til struktur

Lektion 3: Sådan kan du opbygge dit koncept II - kapitler/titler/synopsis

Lektion 4: Skriveflow & Skrivevaner - lær dig selv at kende som forfatter

Lektion 5: Sproglig kreativitetsudvikling - hold den kreative ild oppe

Lektion 6: Styrk dit manuskript/din tekst - rediger, optimer og hold dig på sporet

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du har noget, du gerne vil have hul igennem til, skrive videre på eller gøre færdigt. 

Eksempler:

Du har en fagbog i hovedet. Du har en ekspertviden, som du gerne vil dele med andre, men du ved ikke, hvordan du skal strukturere bogen og komme i gang med at skrive.

Du har en selvudviklingsbog, hvor du deler egne erfaringer sammen med fx. research og faglig viden. Eller hvilket miks, der passer dig.

Du har oplevelser og personlige erfaringer, du gerne vil dele i en bog, men du har vanskeligt ved at finde din skrivestil og måde at formidle på. 

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i næsten tyve år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 15 år.

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også når det handler om skrivepotentiale. En god bog og en god tekst skal ikke bare læses, den skal også mærkes. Og det kræver, at forfatteren, der skriver, er i stand til ikke kun at skrive fra sit hoved, men også fra sin sjæl og sit hjerte. 

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning. Min online undervisning vil derfor have et pippisk touch over sig. Jeg vil holde oplæg, men jeg vil også invitere dig til at være undersøgende og legende ... for husk, det skal være sjovt at skrive :-)

bottom of page