top of page
287767814_781197273183764_7262640195442915866_n.jpg

Forfattercoaching
Skriv en bog

Jeg hjælper nye og eksisterende forfattere med at få realiseret deres bogprojekt. 

Det kan foregå online, hjemme på mit kontor eller på Kreta. Eller på skriveretreat fra 4. til 10. juni 2023 på Pension Kildegaard i Tisvildeleje.

  • Jeg kan hjælpe dig, hvis du er i opstartsfasen, hvor dine ideer blomstrer, og dit koncept skal finde sin form.

  • Jeg kan hjælpe dig i skriveprocessen, hvor du skal finde struktur, titler, bagsidetekster mm.

 

  • Jeg kan hjælpe dig med at sortere og justere i takt med, at kapitlerne former sig.

  • Jeg kan også hjælpe dig, hvis du går i stå, har for mange oversprings-handlinger og har vanskeligt ved at holde modet oppe.

  • Du kan booke et forløb, hvor du får små opgaver fra gang til gang.

En bog er nemlig ikke bare en bog. Det er også en personlig udviklingsproces, hvor det er vigtigt at have en stærk gennem-førelseskraft, selvtillid og tro på sit projekt.

 

Jeg har en baggrund som både forfatter, journalist, forlagsredaktør og coach og kan nå dig som skrivende på mange planer. 

Skriv gerne til mig, hvis du vil vende med mig, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Min næste Online Skrive Klub starter mandag 11. april 2023. 

NB. På billederne er jeg på Kreta og coacher en kommende forfatter og læser tekster, mens vi er på et skriveophold i bjergene på Milia Mountain Retreat.

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i flere end tyve år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 18 år.

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også når det handler om skrivepotentiale. Nogle gange kan jeg næsten se din bog, hvilket gør mig til en noget anderledes forfattercoach - men måske netop lige netop det, der skal til :-). 

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning ... for husk, det skal være sjovt at skrive :-)

Sådan lykkes det at skrive bøger. Læs inspirationstekst:

311013236_1255116241938143_7784731034925320898_n.jpg

"Din stærke intuition, kreativ inspiration og ærlig feedback. Mit projekt var ikke lykkes uden dig."

Lene Bredahl Schroll, psykoterapeut, direktør NLP Huset, København

"Supertak, Gitte – og tak for meget værdifuld feedback! Du er skarp."

Pernille Bøge, Ledelsesrådgiver

"Gitte har en unik evne til at se igennem dig og ind i den historie, du vil fortælle. Hun spotter din længsel og styrker din evne til at skrive. Præcis det, jeg havde brug for, for at starte på min bog." 

Nynne Bojsen, familiecoach og psykoterapeut

"Gitte Jørgensen var redaktør på min første bog, og hun er uden sammenligning den bedste slags redaktør, jeg har mødt, til en forfatter som mig. Det, hun hjalp mig med, var at finde ud af, hvordan min ret nørdede viden kunne omdannes til en bog og bruge et sprog, der talte til andre end mig selv."

Thea Mikkelsen, forfatter til bl.a. "Kreativitetens psykologi"

"Gitte ser på en merkelig måte bak fasaden, inn i det som er mitt skjulte potensiale; og gjennom samtalen avdekkes nye mulighet og refleksjoner. Sammen legger vi en liten plan for tiden fremover, små skritt som bringer meg i den retning jeg ønsker å gå! Helt MAGISK"

Gro Wickstrøm, crew manager, Kristiansand

"Jeg er MEGET taknemmelig og imponeret over, hvad du "udrettede" med mig i løbet af godt en time!!! Du er virkelig god til at finde ind til kernen, din fornemmelse for tingenes tilstand er fantastisk (intuition), og så er jeg vild med de sætninger, du finder frem til, hvor du finder lige de ord, der har en virkning!"

Helle Gruner Hanson, lærer, Danmark

”Gitte Jørgensen er en coach i en klasse for sig. Utrolig dygtig, engageret, varm og skarp. Du kan mærke, at hun virkelig vil dig det bedste, og at hun gør sig umage. En af de absolut bedste coaches, jeg har haft igennem årene. Jeg vil anbefale alle at bruge Gitte.”

Pernille Rasmussen, erhvervspsykolog, stressekspert og forfatter

 

"Du er en fantastisk luksus-coach. Du er kærlig, klarsynet og stiller geniale spørgsmål, der forløser, åbner op og skaber handling. Du er god til at skære igennem og få én til at se, hvor skoen egentlig trykker samtidig med, at du hele tiden ser det højeste potentiale. Det er vildt fedt at mærke, hvordan dine mange års erfaring og studier/selvstudier virkelig sparker røv nu!"

Ranvita la Cour, forfatter og feng shui ekspert

Kathrine Haugen Renaut