top of page
280567677_738896730686245_5792936698750799550_n.jpg


Writing & Walking
- et kreativt laboratorium for dig,
der vil 
skrive 

- med seks danske og norske deltagere

I den lille kystby Sougia
på det sydvestlige Kreta 

Lørdag 1. til lørdag 8. juni 2024 
 

Har du ord i dig? Noget, du gerne vil formidle? En historie, en fortælling eller en viden, som du kan mærke, der gerne vil skrives? .

 

Måske har du vilde tanker i dit hoved. Måske noter i skuffen. Måske har du en halv bog. Måske er du professionel. Måske er du nybegynder. Der er plads til det hele ...

For måske har du det (også) sådan, at den ene dag tager den anden, uden at du får realiseret din skrivedrøm? Eller du føler, du er gået i stå, er forvirret, har tabt fokus eller simpelthen mangler tid i hverdagen til at fordybe dig - ja, så vil "Writing & Walking" være noget for dig. 

 

Writing & Walking kombinerer kreativitet, intuition, bevægelse og meditation med det at skrive.

 

 • Du får opgaver og spørgsmål - som du kan bruge i din egen bog og proces - inden og undervejs på vores vandreture.

 • Du vil før, under og efter rejsen få 4 x individuelle sessioner - hver af en times varighed.

 • Du vil få 6 x kreativ morgen kick-start fra 9.00-10.30. 

Intentionen er at skabe de rette betingelser, så du kan få hul igennem til dig selv, dine ord og dit kreative potentiale. Så du kan blive fremkaldt som den forfatter, du er og ønsker at blive - og få realiseret din skrivedrøm.

"It is on walks that my best ideas come to me"

Julia Cameron, amerikansk forfatter og skrivelærer

IMG_1812-kopi_edited_edited.png

"Tusinde tak for en fortryllende, inspirerende og dybt rørende uge på skriveretreat i Tisvilde. Enestående læring og proces. Der er en magisk åre deroppe. Den smukke energi og de fantastiske rammer holdt sammen med din dybe visdom og store kærlighed til mennesker og deres ord skabte rummet for en transformerende proces. Af hjertet tak for dig, Gitte."

Lene Bredahl Schroll, psykoterapeut, direktør NLP Huset. Deltager på skriveretreat på Pension Kildegården i juni 2023.

"Jeg dro på 1ukes skrive-retreat. Hadde en vag plan om å kunne formidle reisehistorier til et bredere publikum enn meg selv. Planen manglet kontur og konsept, jeg selv manglet energi og struktur. Gitte hadde verktøykassen. Hennes tilbakemeldinger, pep-talks, coaching og utfordrende spørsmål fikk meg og historiene på rett kurs. Jeg sitter fremdeles i min lille skrive-boble over en måned senere. Hvis jeg ramler ut vet jeg hvor jeg søker hjelp." 

Inger Marie Hass, skriveretreat på Kreta, oktober 2021.

"Tak for en magisk uge. Jeg havde en samling løse noter med mig, og målet med ugen var at etablere en struktur for bogen og at få skrevet de sværeste kapitler. At skrive denne bog er også en terapeutisk rejse for mig. Med dit kærlige væsen rummede du mig og understøttede mig i min proces på bedst tænkelig måde. Ugen og resultatet overgik alle mine forventninger. Kære Gitte, stort tak for hjælp og støtte til at bringe mig videre."

Sven Andersen, ingeniør og deltager på skriveretreat på Pension Kildegården i juni 2023.

“Du har med din helt særlige magi og dit intuitive væsen været med til at forandre mit forhold til skrivning. Jeg kom som pligtskriver og forlod Kildegården som LOVEWRITER. Tak for at introducere en helt ny og fuldstændigt frisættende og kreativ vinkel ind i det at være forfatter. Du formår at inspirere til mirakler med dit varme hjerte, din kraftfulde intuition og din store faglighed. Du har givet mig en kæmpe selvtillid i forhold til mit projekt og jeg har max blod på tanden til at fortsætte." 

Julie Topsøe, psykoterapeut. Deltager på skriveretreat på Pension Kildegården i juni 2023.

IMG_1067.heic

 

Dette Writing & Walking består af følgende elementer:

 

 • En times online individuel session 2 - 3 uger før opholdet. Ideen er at gøre dig og dit skriveprojekt/dine skriveideer klart, så du ved, hvad du skal arbejde med i løbet af ugen. 

 • 2 x en times individuel session på dit projekt i løbet af ugen. 

 • Jeg faciliteter 6 x morgenworkshop (1,5 time) med skriveøvelser, kreativitetstræning og skrivetricks. I flere af øvelserne kan du arbejde på dit eget projekt.  

 • Jeg guider to vandreture igennem ugen. Vi skal blandt andet vandre til oldtidsbyen Lissos. Du får opgaver og øvelser undervejs. Vi går som oftest i stilhed. 

 • En times online individuel session efter hjemkomsten. Ideen er at følge op på dit projekt og "holde dig til ilden". 

 • Og alt det andet: Alle de små snakke undervejs, når vi spiser, sidder i gårdhaven. Alt det ekstra, man ikke lige kan sætte en pris.  

Hvem kan deltage?

Du kan deltage med, hvis du har en bog i maven. Måske har du kun løse ideer. Måske er du godt i gang, men trænger til inspiration. Du har noget, du gerne vil have hul igennem til, skrive videre på eller gøre færdigt. Hvis du kun har noter og løse tanker, er dette skriveretreat også noget for dig.  

IMG_1032.HEIC

De to "creative walks"", vi skal på: 

Tirsdag fra 16.00 til 19.00: Lissos Roundtrip - en rute på fem km i forholdsvis let terræn.

Torsdag fra 12.00 til 18.00: Vi går ud til oldtidsbyen Lissos, der ligger meget smukt placeret i en dal med tempel, strand og hellig kilde. Vi skriver. Vi mediterer i templet. Og bliver sejlet hjem. Gåturen er på 3,5 km med en lidt stejl nedstigning

"It is while walking that clarity emerges"

Julia Cameron, amerikansk forfatter og skrivelærer

IMG_8575_edited.jpg

Du skal helst lande i Chania lørdag d. 1. juni omkring kl. 1900/19.35. Vores minibus kører fra lufthavnen til Sougia ca. kl. 20.30, når de sidste deltagere har fået deres bagage. Det tager ca. 1,5 time at køre over bjergene til Sougia. Hvis du ankommer på et andet tidspunkt, finder vi ud af det. 

Vi slutter lørdag 8. juni kl. 12.00. Vores minibus kører til lufthavnen kl. 16.30 med ankomst kl. 18.00. Så du kan nå fly f.eks kl. 20.20 til København (Norwegian) og kl. 20.00 til Oslo. (Norwegian).

.

Det får du af mig:

 • Skriveworkshop/undervisning: 6 x 1,5 timer

 • Individuelle sessioner: 4 timer + lidt læsning af dine tekster undervejs.     

 • Guidning på 2 x "creative walk".

 • Alt det andet, man ikke kan sætte pris på: Uformelle, løbende snakke om skrivning, forfatterlivet mm.

 • Turledelse igennem ugen

 • Prisen er 6.800 kr. til mig 

 • Inkluderet i denne pris: Båden hjem fra Lissos.

Det får du ikke:

 • Måltiderne undervejs

 • Flyrejsen 

 • Rejseforsikring

 • Hotellet (45 € pr. nat for eneværelse)

 • Transport fra og til lufthavnen (ca. 70 € tur/retur pr. person). 

Hotellet hedder Oceanis og ligger helt ned til stranden. Der er en meget hyggelig gårdhave foran hotellet. 

 

Du skal betale til hotellet ved afrejsen 8. juni. 

Du skal betale til mig senest 1. april. 

IMG_1277.HEIC

 

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i 22 år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 17 år. 

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også deres skrivepotentiale. Nogle gange kan jeg næsten se bøger ...

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning. 

På den måde kommer jeg hele vejen rundt om bogskrivning - fra struktur, koncepter, opbygning over personlig udvikling, og alt det, der også skal være på plads for at kunne tackle overspringshandlinger, tvivl og forvirring til pippisk kreativitet og nytænkende ideer.

Vil du have en kort samtale på 15-20 min. for at høre, om skriveretreat er noget for dig? Så kontakt mig gerne, så aftaler vi en tid. 

"Det ultimativt mest fantastiske forløb! Hvis du går med en bog i maven, kan jeg kun anbefale dette retreat med Gitte. Hun hjalp mig, blandt andet, med at finde den version af mig, jeg har brug for at være, for at skrive min bog. Hver dag var et nyt step, et nyt aha. Og for mig, en helt ny selvforståelse. Gitte har en særlig evne til at se hver enkelt deltager, præcis der, hvor man er. Hver forfatterspire får sin egen individuelle proces, samtidig med at Gitte skaber et fælles rum, et lille kollektiv, hvor man støtter og hepper på hinanden. Vi var fem vidt forskellige forfattere med vidt forskellige baggrunde og vidt forskellige projekter en uge i Tisvilde i starten af juni. Det var magisk."

Trine Nygaard Wibrand, journalist, deltager på skriveretreat på Pension Kildegården i juni 2023.

"Gitte har en unik evne til at se igennem dig og ind i den historie, du vil fortælle. Hun spotter din længsel og styrker din evne til at skrive. Præcis det, jeg havde brug for, for at starte på min bog." 

Nynne Bojsen, familiecoach og psykoterapeut.

"Tusen takk, Gitte, for ei ubeskrivelig uke på skriveretreat med deg i Tisvildeleje. På en magisk måte gjorde du at uka ble fylt av indre og ytre opplevelser. Jeg følte at vi som var deltakere ble sett og respektert for den vi er, og at våre egne

prosjekt fikk den oppmerksomheten og støtten vi ønsket og hadde behov for. Vi kunne eksistere i eget tempo, velge å være alene eller ha samvær med de andre."

Kristin Evjen, sexolog og psykoterapeut, deltager på skriveretreat på Pension Kildegården i juni 2023.

"Jeg har deltatt på både skrivekurs og skriveretreat med Gitte og anbefaler begge deler. Gitte besitter en enorm kunnskap om skrivekunst, regler, tips, skape spenning og liv, hvordan komme over skrivesperre osv. Hun deler raust av all sin kunnskap og erfaring og er en god støttespiller. Trenger du tid, ro, støtte og veiledning til ditt skriveprosjekt anbefaler jeg Gitte’s retreatet på det varmeste."

Anne Marie Losnegård, projektleder, deltager på skriveretreat på Kreta 

"Din stærke intuition, kreativ inspiration og ærlig feedback. Mit projekt var ikke lykkes uden dig."

Lene Bredahl Schroll, psykoterapeut, direktør NLP Huset, København

"Supertak, Gitte – og tak for meget værdifuld feedback! Du er skarp."

Pernille Bøge, Ledelsesrådgiver

"Gitte Jørgensen var redaktør på min første bog, og hun er uden sammenligning den bedste slags redaktør, jeg har mødt, til en forfatter som mig. Det, hun hjalp mig med, var at finde ud af, hvordan min ret nørdede viden kunne omdannes til en bog og bruge et sprog, der talte til andre end mig selv."

Thea Mikkelsen, forfatter til bl.a. "Kreativitetens psykologi"

"FANTASTISK skrivehjelp. Gitte fortsetter og fortsetter å inspirere og motivere. "

Gro Katarina Andorsen, Patentrådgiver, deltager på onlinekursus og skriveretreat på Kreta

IMG_1319_edited_edited.jpg
IMG_1308.HEIC
IMG_5872_edited.jpg
bottom of page