top of page

Skrive retreat

- eksklusivt "work away" med 7 deltagere 

Lørdag 2. til lørdag 9. oktober 2021. 

Milia Mountain Retreat på Kreta

NB 2 pladser ledige

NB. Jeg har også en "Online Skrive Skole" 

Har du en bog i maven? Eller har du et andet skriveprojekt i maven? Er du forfatter eller drømmer du om at blive det? Eller er du skrivende af artikler, tekster, blog mm.? Men ... har du det sådan, at den ene dag tager den anden – uden at du får realiseret din drøm? 

Så er du meget velkommen til at rejse med på et skriveretreat på et eventyrligt hotel i bjergene på Kreta. Her kan du virkelig få noget fra hånden og fordybe dig i dit projekt – og samtidig modtage inspiration, vejledning og støtte undervejs. 

Når vi ikke får skrevet de bøger/tekster mm, vi drømmer om, er årsagerne flere – lige fra indre blokeringer, manglende tid, selvdisciplin og fokus. Intentionen er at skabe de rette betingelser, så du kan få hul igennem til dig selv og dit kreative potentiale.

 

Mit ønske er, at når du rejser hjem, vil du have så godt fat i dig selv og dit projekt, at du kan realisere din forfatter- og skrivedrøm. 

Skriv til mig efter et detaljeret materiale for opholdet:

gitte_joergensen@mail.dk

 

Dette skrive retreat består af fire elementer:

 

  • En times sparring/coaching over Skype 4-6 uger før afrejsen. Ideen er at gøre dig og dit skriveprojekt klart til opholdet, så du ved, hvor du skal starte, når du ankommer. 

  • 2 x en times individuel sparring på dit projekt i løbet af ugen. 

  • Jeg faciliteter morgensamlinger (ca. 45 min) med bevægelse, kreative & meditative øvelser til at skabe fokus til arbejdsdagen.

  • Jeg faciliteter en ”delingsrunde” om aftenen, før vi spiser. Hvordan er dagen gået, inspiration til arbejdsprocesser mm.

  • En times sparring/coaching over Skype efter hjemkomsten. Ideen er at følge op på dit projekt og "holde dig til ilden". 

Hvem kan rejse med?

Du kan rejse med, hvis du har en bog i maven. Eller du har et andet skriveprojekt i maven. Måske har du artikler, du gerne vil skrive. Eller tekster til din blog. Eller noget helt syvende. Det betyder: Du har noget, du har lyst til at arbejde på, når du kommer til Milia Mountain Retreat. Du har noget, du gerne vil have hul igennem til, skrive videre på eller gøre færdigt. 

 

Program for dagene: 

8.00 – 9.00: Morgenmad


9.15 – 10.00: Bevægelse, kreative og meditative øvelser – skab fokus indeni dig.

10.00 – 18.30: Din egen arbejdsdag, som du selv disponerer. Du går til restauranten og spiser frokost/lunch, når det passer dig.

 

I løbet af dagen:

Individuelle coachinger med Gitte.
 

18.00/18.30 – 19.00: Mulighed for at mødes og dele dagens skriveproces. Jeg faciliteter denne samling.

 

19.00: Middag sammen med gruppen. Hvis du har behov for at gå tilbage til dit skriveprojekt, gør du det. Har du lyst til at hænge ud med gruppen, gør du det. Vi skal have så meget fleksibilitet som muligt ind i vores dag og uge sammen.

Om søndagen pakker vi ud, og du arbejder på dit projekt. Onsdagen og lørdagen er uden program. Onsdag eftermiddag kl. 16.00 er der mulighed for at tage med på en 1,5 - 2 timers gåtur. 

           Pris & Praktik

Lørdag d. 2. oktober 2021 skal du flyve til Chania lufthavn og lande mellem 18.00 og 19.30. Landingstidspunktet passer med fly fra København, Oslo, Stavanger, Bergen m.m. med SAS og Norwegian.

Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Milia Mountain Retreat, der i bjergene vest for Chania - 1,5 times kørsel fra lufthavnen.

Vi slutter lørdag 9. oktober kl. 16.30, hvor du bliver kørt til Chania lufthavn, hvor fly passer til f.eks. Oslo og København.

Skriv til mig efter et detaljeret materiale for opholdet:

gitte_joergensen@mail.dk

Prisen vil cirka være:

10.350 DKK

(en cirka pris på eneværelse i ”standard room”, tre daglige måltider, transport i minivan til/fra lufthavnen samt mine ydelser (coaching mm.)) 

 

11.075 DKK

(en cirka pris på eneværelse i ”Large room”, tre daglige måltider, transport i minivan til/fra lufthavnen samt mine ydelser (coaching mm.)) 

Hertil skal du lægge din flybillet. Norwegian har ofte billetter til 1500 kr. tur/retur fra København. 

Læs om Milia Mountain Retreat her: www.milia.gr

Tak til Susse Smedes på Kreta for alle tip og hjælp undervejs

www.houseofhealing.dk

bottom of page