Gitte Jørgensen

Forfatter, journalist, coach & underviser

+45 28 12 30 90

København, Danmark

Personlig samtale

Vil du have hjælp til dine drømme? Sidder du fast i en situation og vil gerne videre? Har du lyst til noget nyt, men du aner ikke hvad? Vil du gerne have mere glæde, retning eller en følelse af mening?

Det kan også være, at du har et projekt, du vil i gang med, en bog, du vil skrive eller noget andet, du gerne vil lykkes med - så hjælper jeg dig gerne. 

Jeg tilbyder en personlig samtale. Den varer halvanden time. Min erfaring er, at 90 minutter er perfekt. Vi kommer rundt og i dybden, og du går ud ad døren med en følelse af at have fået noget med hjem. 

Du får støtte, et kærligt spark og en intuitiv indsigt, så du kan nå dine mål og indfri dine drømme!

 

Oslo: 15 + 17 januar  (NB: Nu venteliste)

Kristiansand: 10 januar (NB: Nu venteliste).

Hver samtale er på 1,5 time.

- Pris i Norge: 1500 NOK
- Pris i Danmark: 1200 DKK

 

Du kan i Danmark købe et klippekort med tre klip. Pris: 2700 DKK. Hvert klip gælder til en session på 1,5 time.

I Danmark giver jeg pt. samtaler i min lejlighed i Hellerup. I Oslo på Parkveien tæt ved Slotsparken.

Jeg tilbyder ind imellem personlige samtaler i andre byer. 

Samtale over Skype

En time: 750 NOK / 600 DKK 

Et forløb på tre gange:
3 x en time: 1950 NOK / 1500 DKK

Er du interesseret i en personlig samtale, så ring eller skriv gerne til mig på mobil: +45 28 12 30 90 eller gitte_joergensen@mail.dk

”Gitte Jørgensen er en coach i en klasse for sig. Utrolig dygtig, engageret, varm og skarp. Du kan mærke, at hun virkelig vil dig det bedste, og at hun gør sig umage. En af de absolut bedste coaches, jeg har haft igennem årene. Jeg vil anbefale alle at bruge Gitte.”

Pernille Rasmussen, erhvervspsykolog

"Jeg har hatt gleden av å ha coaching med Gitte Jørgensen. Hun er strukturert og proffesjonell i sin coaching. Samtidig er hun intuitiv, hjertevarm og veldig tilstede."

Kjersti Myrvang

 

"Jeg elsker coachingtimer med deg. Tusen takk for at du viste meg veien tilbake til den dyrebare kilden min – der hvor jeg finner energi og glede og som får meg til å skinne! Tusen takk for at du stiller de gode spørsmålene, er raus og varm. Takk for at du ser meg og tror på meg."

Kathrine Haugen Renaut

 

"Du er en fantastisk luksus-coach. Du er kærlig, klarsynet og stiller geniale spørgsmål, der forløser, åbner op og skaber handling. Du er god til at skære igennem og få én til at se, hvor skoen egentlig trykker samtidig med, at du hele tiden ser det højeste potentiale. Det er vildt fedt at mærke, hvordan dine mange års erfaring og studier/selvstudier virkelig sparker røv nu!"

Ranvita la Cour

 

"Jeg anbefaler på det varmeste din coaching. Coachingsessionerne hos dig samt dit årskursus - har hjulpet meg til å finne retningen i mitt liv! Jeg er evig takknemlig."

Anne-Gry Jakobsen

"Jeg var absolutt fornøyd med timen hos deg. Jeg følte en stor ro da jeg forlot deg. Jeg følte, at jeg fikk flere ting på plass."

Vivi Jensen Askeland