131275248_685391045478501_6884308422385802595_n.jpg

Personlig coaching 
& intuitiv vejledning

Vil du have hjælp til dine drømme? Sidder du fast i en situation og vil gerne videre? Har du lyst til noget nyt, men du aner ikke hvad? Vil du gerne have mere glæde, retning eller en følelse af mening?

 

Det kan også være, at du har et projekt, du vil i gang med, en bog, du vil skrive eller noget andet, du gerne vil lykkes med - så hjælper jeg dig gerne.

Jeg tilbyder en personlig samtale. Den varer halvanden time. Min erfaring er, at 90 minutter er perfekt. Vi kommer rundt og i dybden, og du går ud ad døren med en følelse af at have fået noget med hjem.

 

Hvis vi mødes over Skype, varer samtalen 60 min. Det fungerer bedst til dette format.

 

Du får støtte, et kærligt spark, konkrete redskaber og en intuitiv indsigt, så du kan nå dine mål og indfri dine drømme! ​

 

Samtale over Skype:

En time: 800 DKK

Et Skypeforløb på tre gange:

3 x en time: 2100 DKK ​

Samtale in real life:

Hver samtale er her på 1,5 time:1200 DKK

Klippekort in real life:

Du kan i Danmark købe et klippekort med tre klip. Pris: 2950 DKK. Hvert klip gælder til en session på 1,5 time.

Samtalerne foregår i min lejlighed i Hellerup eller ude i naturen ved og omkring Charlottenlund skov.  

"Gitte ser på en merkelig måte bak fasaden, inn i det som er mitt skjulte potensiale; og gjennom samtalen avdekkes nye mulighet og refleksjoner. Sammen legger vi en liten plan for tiden fremover, små skritt som bringer meg i den retning jeg ønsker å gå! Jeg anbefaler henne på det aller varmeste; og kan garantere at du ikke vil angre!! Coachingtimer på Skype fungerer strålende - helt MAGISK"

Gro Wickstrøm, crew manager, Kristiansand

"Jeg er MEGET taknemmelig og imponeret over, hvad du "udrettede" med mig i løbet af godt en time!!! Du er virkelig god til at finde ind til kernen, din fornemmelse for tingenes tilstand er fantastisk (intuition), og så er jeg vild med de sætninger, du finder frem til, hvor du finder lige de ord, der har en virkning!"

Helle Gruner Hanson, lærer, Danmark

”Gitte Jørgensen er en coach i en klasse for sig. Utrolig dygtig, engageret, varm og skarp. Du kan mærke, at hun virkelig vil dig det bedste, og at hun gør sig umage. En af de absolut bedste coaches, jeg har haft igennem årene. Jeg vil anbefale alle at bruge Gitte.”

Pernille Rasmussen, erhvervspsykolog, stressekspert og forfatter

"Jeg har hatt gleden av å ha coaching med Gitte Jørgensen. Hun er strukturert og proffesjonell i sin coaching. Samtidig er hun intuitiv, hjertevarm og veldig tilstede."

Kjersti Myrvang, indretningsarkitekt, Oslo

 

"Jeg elsker coachingtimer med deg. Tusen takk for at du viste meg veien tilbake til den dyrebare kilden min – der hvor jeg finner energi og glede og som får meg til å skinne! Tusen takk for at du stiller de gode spørsmålene, er raus og varm. Takk for at du ser meg og tror på meg."

Kathrine Haugen Renaut, projektleder, Oslo

 

"Du er en fantastisk luksus-coach. Du er kærlig, klarsynet og stiller geniale spørgsmål, der forløser, åbner op og skaber handling. Du er god til at skære igennem og få én til at se, hvor skoen egentlig trykker samtidig med, at du hele tiden ser det højeste potentiale. Det er vildt fedt at mærke, hvordan dine mange års erfaring og studier/selvstudier virkelig sparker røv nu!"

Ranvita la Cour, forfatter og feng shui ekspert, Helsingør

 

"Jeg anbefaler på det varmeste din coaching. Coachingsessionerne hos dig samt dit årskursus - har hjulpet meg til å finne retningen i mitt liv! Jeg er evig takknemlig."

Anne-Gry Jakobsen, fyrinde, Tranøy Fyr

"Jeg var absolutt fornøyd med timen hos deg. Jeg følte en stor ro da jeg forlot deg. Jeg følte, at jeg fikk flere ting på plass."

Vivi Jensen Askeland, kunstner, Kongsberg