top of page
IMG_1812.HEIC

Kreta & Kvinder 
- en rejse ind i
din egen livskraft

Næste rejse er fra

lørdag 18. maj til lørdag 25. maj 2024.

Læs

Har du lyst til at tage med på et magisk eventyr? Har du lyst til at tage væk i en uge og få inspiration og oplevelser, der alt sammen handler om at bringe dig i retning af at få din egen indre styrke & kraft (endnu) mere frem? Så velkommen til. 

Jeg byder dig ind til en healende & nydende, spirituel udviklingsrejse med workshops, gæstelærere, vandreture og udflugter. Du får inspiration, natur, magi, healing & meditation, nye indsigter, dejlig mad, liggestole & sol og skønt samvær med andre gode kvinder.

Se video fra Kretarejserne

IMG_1655.HEIC
276093156_297065099176959_4361482314599090237_n.jpg
280567677_738896730686245_5792936698750799550_n.jpg

"At rejse med Gitte, er en smuk og stærk rejse, som rummer magien, intuitionen og forvandlingens kraft. Jeg er fuld af taknemmelighed over at have oplevet denne magi og styrke, både fra kvinde-fælleskabet på turen, samt fra den ydre og indre rejse, som trygt blev ledt af Gittes dygtige, vise og sensitive væsen. Af hjertet tak!"

Sarah Barslund, september 2021

"Det har været en oplevelse helt ud over det sædvanlige. På anbefaling fra et par veninder tog jeg til Kreta, hvor jeg mødte dig på hotellet, hvor du stod med åbne arme og gav mig et velkomstkram til trods for, at jeg ikke kendte dig. Sikken dog en dejlig start. Det har været en fantastisk rejse både udvendigt og indvendigt. Jeg rejste hjem med fornyet kraft og et lyst og let sind." 

Susanne Grass Følsgaard, oktober 2019

"Dette er ikke en ferie, det er en rejse. En rejse til din indre power og passion. En uge, der er din, med fantastisk undervisning, workshops med meget dygtige og kompetente kvinder, som besidder stor indsigt. En rejse, hvor du selv er i centrum og mærker dyb menneskevarme og tryghed ved at være i skønne omgivelser og blandt kærlige og omsorgsfulde kvinder, hvilket er helt UNIKT. En udviklingsrejse, som er svær at sætte ord på: Selvomsorg, powerfuld, healende og berigende, hvor du fyldes med en masse gaver og inspiration, som kan bruges i hverdagen med det samme."

Lise-Lotte, maj 2019.

 

"Jeg er utrolig glad for, at jeg deltog i Fri Vild Glad kurset. Det er et meget velarrangeret og indholdsrigt kursus, og både Gittes og de andre kvinders workshops har givet mig en masse ny indsigt, inspiration og brugbare værktøjer, som jeg kan arbejde videre med. Det var simpelthen det perfekte kursus for mig, og jeg havde en helt fantastisk uge på det skønne kursussted omgivet af spændende og inspirerende kvinder."

Helle, maj 2019.

"Fri vild og glad ramte mig lige i hjertet. Det var en fantastisk og magisk rejse ind i dybet, sammen med skønne kvinder, der hver især bidrog til et magisk hele."

Nina Vilain, oktober 2018

"En fantastisk reise med et helt spesielt og inspirerende fellesskap med 13 flotte kvinner. En utrolig variert og flott uke med inspirerende workshops med Gitte og andre spennende kvinner og ikke minst uforglemmelige vandringer gjennom vill og vakker natur i Agia Irini kløften og til oldtidsbyen Lissos. Å bo på Orizon Centre, hos hjertegode Ingrid, ga ro og rom for å ta inn alle inntrykk og tanker. Morgendukkert i havet, oppfriskende bad i bassenget etter en heftig danseworkshop og gode måltider ved langbordet med utsikt til sjøen og gyllenrøde solnedganger. Dette unner jeg flere å få oppleve!"

Kristin Harbo, oktober 2019 

 

”Gitte er en fantastisk facilicator med en klog kvindes visdom og stort hjerte. Hendes evne til at formidle og samle de rigtige gæsteundervisere er enestående. Ugen på Kreta fik mig til at gå endnu et lag dybere ind i mig selv og samtidig have følelsen af at have ferie. Det bedste af to verdener på en gang.’’

Gitte Saldern, oktober 2018

"En indre reise mot sjelefred med magiske impulser. Gitte deler av sin visdom på en glitrende måte og veileder til nye oppdagelser via sitt nettverk. Takk Gitte, for et strålende sammensatt opplegg."

Gry Annett Kalvenes, oktober 2018

"Fra hjertet vil jeg virkelig anbefale en uke sammen med Gitte og hennes fantastiske evne til å få mennesker til å løfte seg selv. Fem ud af fem stjerner." 

Rønnaug F. Roald, oktober 2018 

 

”Tak for en helt uforglemmelig rejse. Fem ud af fem stjerner. Du guidede os elegant igennem den magiske uge og de syv dage i dit selskab sætter spor.”

Hanne Halliday, oktober 2018

 

"Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre rejse. Som kvinde, mor og arbejdende var rejsen den bedste gave, jeg kunne give mig selv. Det var en rejse, hvor jeg havde mulighed for at slippe alt og kun fokusere på mig selv og mit indre. Det var en rejse, hvor jeg kunne pleje mit indre og være i fordybelse i selskab med nogle fantastiske kvinder, hvis rejse i livet jeg fortsat vil følge. Rejsen var tilrettelagt med tilpas mænge fordybelse, vandring, alenetid, musik og dans. Jeg kedede mig på intet tidspunkt, og jeg var kun nysgerrig på, hvad der ventede den næste dag eller stund. Beliggenheden var skøn, og de kvinder, vi træf i vores rejse, gav os alle et stykke visdom, vi kunne tage med os hjem. Når jeg tænker på rejsen og alle, der var en del af den, smiler jeg. Tak for rejsen, Gitte. Du ser mig nok igen."

Elene Khoury, september 2021.

"Tak for en fantastisk, fed og fascinerende kursusuge. Dybt taknemmelig! Jeg havde glædet mig til en øjenåbner og havde ønsket en endnu større selvindsigt og forståelse – og fik det! Jeg fik bekræftet, at det gør underværker at gøre det sammen med andre skønne kvinder. Glad for at opleve, at det spirituelle er helt nede på jorden og brugbart. Nogle utrolig spændende kvinder, du inviterer ind på workshops. Der blev grinet og grædt, danset og badet og spist dejlig mad."

Sanna Thorstensen, maj 2019. 

”Kretakurset er noget helt specielt, og det kun at være kvinder giver en helt særlig power, et skønt sammenhold og en god støtte til at turde udvikle sig.” 

Anja Goldenbæk, oktober 2018

 

”Kurset er en super kombination af dine workshops og så workshops med det spirituelle kvindenetværk, du har opbygget på Kreta. Jeg kan af hele mit hjerte varmt anbefale det til kvinder, der ønsker at så nye frø i deres liv." 

Helle Bhavanti Nielsen, oktober 2018

"Det er en rejse, der kun kan anbefales. Sjældent har en ferie givet mig så meget glæde og lys i sindet - og det varer laaaaangt ud over den ene uge, man er af sted."

Anne Marie Laugesen, oktober 2018.

bottom of page