Gitte Jørgensen

Forfatter, journalist, coach & underviser

+45 28 12 30 90

København, Danmark

 

Styrk dig selv - derhjemme og på jobbet

- til dig, der vil styrke din trivsel og dit personlige overskud

Kender du til dette scenarium – eller dele af det: 
 

Jeres arbejdsdag er presset. Der er for meget at se til. Det kan være svært at holde energien og arbejdsglæden oppe hele dagen.

Stress ligger lige under overfladen og tærer på overskuddet. Der er for mange sygedage og dage med lav energi.

 

I har måske været igennem – eller er igennem – perioder med sammenlægninger, udflytninger, forandringer. I føler jer drænet og vil gerne løfte jeres energi.

Arbejdsgangene kan måske (også) være blevet for rutineprægede. Det er let at miste gejsten i dage, der ligner hinanden. 

Den ene dag tager (i det hele taget) let den anden. Når travlheden og rutinerne præger dagen, kan man glemme at gøre det, man egentlig godt ved, der vil være godt at gøre:

 

At passe på sit helbred og drage selvomsorg. At tænke konstruktivt. At sprede god energi til sine kollegaer. At få lavet sine opgaver. At gå tidligere i seng. Blandt meget andet.​ Man kan simpelthen mangle overskuddet til at komme i gang.

Så spørgsmålet er: Hvordan får man handlet på det, man ved, der vil øge ens trivsel og overskud, så man får skabt positive opadgående livs-og arbejdsspiraler?


Det er det, jeg gerne vil give en viden om – og et kærligt indspark til!

Kursets koncept er, at du får redskaber og inspiration på første kursusdag, og når vi ses fire til fem uger efter, har du afprøvet noget af det. Det er sjovt, lærerigt og en erfaring og indsigt, du kan tage med dig i livet. Anden kursusdag lægger ny inspiration, viden og redskaber oveni.

 • Jeg tilbyder et to-dages kursusforløb.

 • Hver kursusdag er på seks timers reel undervisning

 • Der skal være 4 - 5 uger imellem hver kursusdag

 • Intentionen er at få redskaber første kursusdag, som skal afprøves til næste gang

 • Jeg følger op pr. deltager med sms imellem kursusdagene 

 • Skriv eller ring efter pris og datoer

 • gitte_joergensen@mail.dk

 • +45 28123090

Det indhold, jeg tilbyder, er:
 

 • Viden om, hvorfor positivitet kan skabe den forandring, vi ønsker 

 • Viden om, hvad positivitet er (f.eks. åbenhed, taknemmelighed, nysgerrighed).

 • Viden om, hvorfor positivitet ikke altid er let – selvom det lyder let

 • Jeg er fortaler for ”positiv realisme”: at få det bedste ud af de betingelser, omstændigheder og ressourcer, der er – og løfte sig selv derfra, i stedet for enten at udsætte, fortrænge eller drømme sig væk.

 • Viden om, hvorfor indre venlighed er forudsætningen for overhovedet at kunne fastholde sit overskud og øge sin trivsel – og hvordan det kan opbygges

 • Inspiration til, hvordan man selv kan fastholde sit eget positive fokus – f.eks. ved at skabe en venlig indre dialog igennem sin arbejdsdag (for meget selvkritik skaber stress)

 • Inspiration til, hvordan man med små justeringer og små skridt kan skabe opadgående livs- og arbejdsspiraler.

 • Lavpraktiske værktøjer til at opbygge konstruktive vaner, der let kan implementeres i en travl hverdag og hurtigt skabe mere trivsel og overskud.

"Gitte er en helt fantastisk underviser. Hun

er inspirerende udover det sædvanlige."

Irene Præstiin Jepsen, Esbjerg kommune

 

"Jeg har været på mange kurser, og dette her er et, jeg faktisk husker! Et unikt og dynamisk kursus."

Mikael Jonassen, BRF Kredit

"Gitte er som underviser åben, troværdig og underholdende. Hendes gode inetgritet og gejst skaber en atmosfære med plads til både refleksion og personlig læring."

Tau Steinov, senioranalytiker, Totalkredit

"Kurset har været en øjenåbner. Det var virkelig noget, der kunne bruges til noget." Helle Bækby Jensen, Esbjerg Kommune

Den arbejdsmetode, jeg tilbyder, er:

Jeg veksler mellem at holde oplæg på cirka 20 minutter og aktive øvelser, hvor man bruger hele rummet, står op, eller går rundt mellem hinanden. Hensigten er at integrere viden med oplevelse – når kroppen aktiveres, husker hjernen. Jeg præsenterer undervejs redskaber og metoder, man kan gå direkte hjem og bruge.

Det, jeg som foredragsholder tilbyder, er:

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i tredive år. Jeg er en mønsterbryder, der har bygget mig op. Jeg har opsamlet en viden om, hvordan man kan styrke sig selv – erfaringsbaseret og videnskabeligt baseret. Den respons, jeg oftest får, er, at jeg spreder entusiasme, håb og inspiration. Og jeg viser med mit eget eksempel, at forandring kan lade sig gøre.