Gitte Jørgensen

Forfatter, journalist, coach & underviser

+45 28 12 30 90

København, Danmark

        Skab mere glæde i hverdagen

            - til dig, der vil have trivsel og overskud ind i livet

Hvad skal der egentlig til for at leve et godt liv? Og hvad kan vi selv gøre?

Hvordan kan vi "træne os op" i at få det bedste ud af hverdagen - ud fra de omstændigheder, resourcer og betingelser, vi nu har i vores liv?

Jeg bruger med vilje ordene "at træne os op" i hverdagen, for jeg ser, at det er det, der skal til. Hvis vi bare lader hverdagen være sådan en, der sker af sig selv, er det ret sandsynligt, at den sygner hen, bliver forudsigelig og alt for kedelig.

Hverdagen er som en muskel, der skal holdes ved lige, og tre veje til at gøre det er:

- Opbyg opadgående positive livsspiraler ved at fylde dig med positive emotioner. Ændre din egen indre biokemiske suppe, så den er rar at være i. Når du har det godt, smitter du med god energi, og du har noget at give af. 

- Træn din indre venlighed op, for den er nøglen til at få alt andet til at lykkes. Hvordan taler du til dig selv og din hverdag? Den måde, du fortolker din hverdag på - den fortælling, du har om din hverdag - kan skabe stress eller trivsel.

- Skab de konstruktive vaner, der fastholder glæden og overskuddet i hverdagen. Vi har så meget information i vores tid, og det er op til os at få den omsat. Du får flere vanebrydertrick til at få alle de gode ideer omsat til en daglig praksis, så der sker noget. Så det ikke bare bliver ved snakken. 

 

Foredraget er dynamisk, afvekslende og handlingsorienteret. Du vil gå hjem med lavpraktiske værktøjer, så du straks kan komme i gang med at skabe mere glæde i hverdagen - til gavn for dig selv og den familie, det netværk, det fællesskab, du er en del af. 

  • Jeg tilbyder et to-timers foredrag

  • Foredraget er for alle.

  • Skriv eller ring efter pris og datoer: 

  • gitte_joergensen@mail.dk

  • + 45 2812 3090