Online Skrive Community 
Næste start: Onsdag 12. januar 2022

Her er en indrømmelse: Jeg ville aldrig have fået skrevet bøger, hvis jeg ikke havde haft en deadline og gode mennesker, der støttede mig. Det gav mig et spark, en motivation og en gejst at have nogle omkring mig, der forventede noget af mig.

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det på den måde. Faktisk er det en af årsagerne til, at gode bogprojekter dør mellem hænderne på den nye forfatter. Det er ikke ideen, der er noget i vejen med - det er forfatterens motivation, ensomhed og manglende gennemførelseskraft, der er forhindringen.

Jeg har hjælp til dig. Jeg indbyder til et Skrive Community, der holder dig på sporet af din egen drøm. Egentlig er det den største kærlighedsgave, du kan give dig selv som forfatter: At sørge for, at du har støtte, inspiration og motivationseliksir lige ved hånden. At du tager dig selv alvorligt. At du tager din bogdrøm alvorligt. Hvis ikke nu, hvornår så?

 

Skriveretreat i Tisvildeleje 6-12 februar 2022

Det får du i min online skrive community: 

  • Vi mødes hveranden onsdag i tre måneder  

  • Vi mødes hver gang kl. 19.30 - 21.00.

  • Vi mødes på Zoom, og du får link tilsendt.

  • Hvis du er forhindret, får du optagelsen tilsendt dagen efter.

  • Du får mulighed for at være del af en lukket Facebookgruppe, hvor jeg jævnligt kommer tips & tricks til at lykkes med forfatterlivet - og på den måde holdes du også på sporet.

Jeg sammensætter et dynamisk og varieret program, som blandt andet vil indeholde følgende elementer:

  • Vi tager en hurtig runde med: Hvor er du nu i din skriveproces?

      (Stor hjælp i forhold til at blive holdt på sporet!)

  • Jeg holder små inspirationsoplæg om forfatterlivet

  • Vi laver korte skriveøvelser

  • Vi laver øvelser, der åbner for kreativitet og sprog

  • Vi mødes i break out groups og vender et emne

 

Du er med i tre måneder:

Det er seks onsdage - hver gang i 90 minutter

Prisen er 2850 DKK.

Datoerne er:

Onsdag 12. januar, onsdag 26. januar, onsdag 9. februar, onsdag 23. februar, onsdag 9. marts og onsdag 23. marts.

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i næsten tyve år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 15 år.

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også når det handler om skrivepotentiale. En god bog og en god tekst skal ikke bare læses, den skal også mærkes. Og det kræver, at forfatteren, der skriver, er i stand til ikke kun at skrive fra sit hoved, men også fra sin sjæl og sit hjerte. 

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning. Min online undervisning vil derfor have et pippisk touch over sig. Jeg vil holde oplæg, men jeg vil også invitere dig til at være undersøgende og legende ... for husk, det skal være sjovt at skrive :-)