top of page

Når timingen er stærk

Opdateret: 17. dec. 2019


Jeg har lige skrevet om timing. Læs længere nede. Jeg har skrevet om mit møde med Susse Marianna Smedes. Jeg sender for en god ordens skyld teksten til tjek hos hende. Vi har ikke haft kontakt med hinanden i to måneder. Hun skriver med det samme tilbage til mig: ”Jeg har i øvrigt lige været på posthuset og sendt et brev til dig”. Vi har som sædvanlig – timing!


Igennem de senere år er jeg blevet mere og mere opmærksom på det, man kunne kalde for ”timingen”. Hvor meget den betyder – og hvor meget, den kan tage – undskyld udtrykket – røven på en. For du kan bruge din vilje, du kan sætte mål og lave strategier – OG så er der alligevel noget i livet, som kører sit eget løb og sætter sin egen dagsorden. Og som kan overraske dig noget så gevaldigt.


Du kan blive tiltrukket af en mand, men timingen er der ikke. Du kan lede efter en bolig, men ingenting dukker op eller virker rigtigt (eller er til at betale!). Du kan ase og mase og bakse med livet, men lige pludselig er det, som om alle sluser bliver åbnet, og det umulige bliver muligt.


Som f.eks. hele den måde, jeg kom til Kreta på. Jeg ville aldrig have kunnet regne det eventyr ud, som blev udspillet for øjnene af mig. Jeg havde faktisk i tyve år haft i baghovedet, at jeg ville lave kurser på Kreta, men hvordan jeg skulle komme i gang, vidste jeg ikke. Det virkede totalt uoverskueligt for mig at operere i et andet land. Der var også hele tiden så meget, og den ene dag tog den anden …


Men så var det, at jeg mødte Susse Smedes. Hun var min BIG timing. Susse er dansker, men bor nu fast på Kreta. Hun er en af Europas førende farvepsykologer og Aura Soma terapeut. Men det vidste jeg intet om, da jeg landede i Chania i april 2018.


Timingen var, at Susse og jeg på nul komma fem fik arrangeret, at jeg kunne komme til hendes såkaldte ”One to one”-retreat som freelancejournalist for Magasinet Psykologi.

Lige da jeg går ud ad ankomsthallen med min rygsæk den søndag formiddag i april, kommer Susse gående ind for at hente mig. Og sådan har det været med os hele vejen. Når Susse kommer kørende ind i byen Aptera, kommer jeg gående med mine kursister fra den lille vej, der leder op til byen.


Når Susse siger, at der er et amerikansk spirituelt medie, der gerne vil give mig en gratis session, og jeg svarer, at den session vil jeg gerne tage imod (fordi jeg altid er nysgerrig). Så ringer Susse til dette medie med det samme, og tilfældet vil, at jeg kan nå at få den eneste ledige tid, denne kvinde har næste morgen, før hun rejser til USA.


Når jeg skriver en mail til Susse og spørger, om der mon findes ”et slotagtigt sted” i bjergene på Kreta, hvor jeg kan holde skriveretreat, fordi jeg om morgenen har fået den tanke, at jeg må op i bjergene, hvor der er ro. To minutter efter får jeg svar fra Susse, hvor hun foreslår et sted, der er ved at tage pusten fra mig, fordi det er et så overjordisk smukt Hobbit-land. (Her holder jeg fremover skriveretreats!).


Det, jeg prøver at fortælle, er, hvor magisk ”livets timing” er, og hvor vigtigt det er at lægge mærke til den og værdsætte den, når den opstår i ens liv. Er der f.eks. nogle steder i dit liv lige nu, hvor der er timing? Så kan det være en god ide at følge den …


Min timing denne her dag er, at mens jeg sidder og skriver om Susse og timing, er hun åbenbart på posthuset for at sende et brev til mig, hvor hun giver mig inspiration til mine fremtidige kurser. Det er da for skørt – og rigtigt dejligt, selvfølgelig.


Susse Smedes er i øvrigt en af de professionelle kvinder, vi skal hjem og besøge på mine ”Fri Vild Glad – eksklusiv”-rejser. I 2020 er der to af denne slags "eksklusive" rejser. Vi skal også ofte møde Susse på de andre "Fri Vild Glad"-kurser, jeg arrangerer, men her er vi for mange til at besøge hende i hendes have. Her skal vi være på Ingrids dejlige kursussted, Orizon centret. (Susse er her fotograferet med Ingrid).


Susse bor i den lille landsby Armeni, og vi skal - på den eksklusive rejse - sidde i hendes have, mens hun vil give hver eneste kvinde, der er med, personlige input til deres liv. Hun kan læse din sjæl. Hvordan hun gør det, er der ingen af os, der har prøvet det, der forstår. Men vi er altid blæst bagover af hendes viden og indsigt.


NB. Forsidebilledet er fra april 2018, hvor jeg første gang er på Kreta. Vi er på køretur over de hvide bjerge og har en pause. Det er Susse, der generøst har delt ud af sit netværk, og har ført mig til de andre kvinder, som jeg har lært at kende på øen. Billedet er taget af den ungarske fotograf, Ildiko Berecz (der sidder med Susse på det nederste bilede), der også bor på Kreta. Ildiko skal vi besøge på forårsrejsen.i april 2020.


NB. Hvis du vil læse om alt det magiske, der skete i april 2018, så klik ind på de første fire blogindlæg. (Dem, der ligger i bunden).
253 visninger10 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page