Online skrive retreat

- hvor end du er i verden

 

Individuel start hvornår du vil

Fælles kursusstart tirsdag 1. september 2020

Jeg giver hjælp til danske og norske skrivende

Har du en bog i maven? Er du forfatter eller drømmer du om at blive det? Eller har du lyst til at skrive artikler, tekster, blog mm.? Men ... har du det sådan, at den ene dag tager den anden, uden du får realiseret din skrivedrøm? 

Når vi ikke får skrevet de bøger/tekster, vi drømmer om, er årsagerne flere – lige fra indre blokeringer, manglende tid, selvdisciplin og fokus. Jeg vil gerne hjælpe dig med at "pakke dit skrivepotentiale ud", så du kan få hul igennem og realisere din drøm.

 

Jeg tilbyder et tre måneders online skrive retreat, hvor du dels får individuel hjælp og vejledning og dels deltager i en online klasse med andre. Det er modulbaseret, så du kan vælge de moduler, der passer til dig.

Mange mennesker drømmer om at skrive og om at skrive en bog. Det er få, der får drømmen realiseret. Det er nemlig ikke altid nok at have talent. Du må også have redskaber til at bygge din personlige styrke og din gennemførelseskraft op, så du ikke snubler over selvtvivl og overspringshandlinger. 

 

Hos mig får du min faglige skriveekspertise som journalist, redaktør og forfatter mikset med min intuitive intelligens og min pippiske kreativitet. Det betyder, at jeg vil kunne møde dig og hjælpe dig - på flere planer. Velkommen til :-)  

 

 

 

 

 

Datoer for online skrive retreat:

Tirsdage: 1. september, 15. september, 29. september, 13. oktober, 27. oktober og 3. november.

NB Jeg holder også skrive retreat

"in real life" på Kreta

"Gitte er engasjert, interessert og har fantastisk mange gode skrivetips! Jeg har hatt en serie coachingtimer med Gitte på Skype, og i tillegg har jeg hatt gleden av å delta på skriveretreat på Kreta. Nå produserer jeg tekst på en helt annen måte enn før: mer, oftere og lettere. Skriveretreat med Gitte anbefales!"

Gro Katarina Andorsen, Stavanger

 

"Gitte Jørgensen var redaktør på min første bog, og hun er uden sammenligning den bedste slags redaktør, jeg har mødt, til en forfatter som mig. Det, hun hjalp mig med, var at finde ud af, hvordan min ret nørdede viden kunne omdannes til en bog og bruge et sprog, der talte til andre end mig selv. Det arbejder jeg stadig med at nå helt frem til, men Gitte hjalp mig med at begynde rejsen." Thea Mikkelsen, forfatter til bl.a. "Kreativitetens psykologi"

Som redaktør hjalp Gitte mig både med indholdet, det sproglige og det strukturelle i bogen. Det er den dobbelthed, som er karakteristisk for Gitte: Hun har en usædvanlig god intuition og fornemmelse for andre mennesker, samtidig med at hun har en solid jordforbindelse med styr på det faglige. Derudover er hun et dejligt medfølende menneske, som det er en fornøjelse at kende."

Anne Christine Hagedorn, journalist, underviser, forfatter til "Dit indre klima"

 

Dette online skrive retreat består af tre elementer:

 

  • A. Tre x 1,5 times individuel vejledning/coaching over Skype. Pris: 3600 DKK

  • B. Seks x 1 times lektioner over Zoom sammen med en gruppe. 

      Pris: 2900 DKK

  • C. Jeg læser tilsammen max. 20 A4 undervejs og giver dig feedback. Pris: 2000 DKK

Samlet pris: 8.500 DKK

Køb af hele pakken: 7.900 DKK

 

A. + C.

Jeg giver dig tre individuelle sessioner - hver på 90 minutter. 

 

Første gang: Du har på forhånd sendt mig max. 1 side med beskrivelse af dit skriveprojekt/din skrivedrøm.

Anden og tredje gang: Jeg giver respons på de sider, du har sendt på forhånd, samt vi vender det, der er vigtigt for dig i din skriveproces. Hvis du ikke har betalt mig for at læse dine tekster, bruger vi de individuelle sessioner på det, du ønsker. 

B.​

Hveranden uge mødes vi over Zoom. Se specifikke datoer i det kursusmateriale, jeg sender til dig. 

 

Hver lektion vil bestå af mine oplæg, skrivetips, pippisk kreativitet, skriveøvelser samt inspiration til at bygge din personlige styrke op. Jeg vil på forhånd bede dig om at sende et par linjer om, hvilket skriveprojekt du har i tankerne, og hvilke udfordringer du har. På den måde kan jeg tilgodese nogle af dine problemstillinger i undervisningen. 

 

NB. Hvis der er en dag, hvor du er forhindret, kan du få den optagede zoom-lektion tilsendt efterfølgende.

Hver lektion er af en times varighed. Efter lektionen er der mulighed for spørgsmål og kommentarer.

Lektion 1: Skriv fra dit hjerte - din skrivemission & kald

Lektion 2: Skab gode skrivevaner - få ting gjort

Lektion 3: Skriveflow - sådan kan du bygge det op

Lektion 4: Styrk din egen konstruktive fortælling - og undgå sabotøren

Lektion 5: Sproglig kreativitetsudvikling - hold den kreative ild oppe

Lektion 6: Skriveenergi og skrivehjælp - gode bøger skrives ikke alene

Hvem kan deltage?

Du kan deltage, hvis du har noget, du gerne vil have hul igennem til, skrive videre på eller gøre færdigt. 

Eksempler:

Du har en fagbog i hovedet. Du har en viden, som du gerne vil dele med andre, men du ved ikke, hvordan du skal strukturere bogen og komme i gang med at skrive.

Du har en halv roman i skrivebordsskuffen - og er gået i stå. Du mangler et skub bagi og hjælp til at holde skriveenergien oppe.

Du er allerede forfatter, men du mangler et boost og inspiration i din opstart af den næste bog.  

Du har en blog, men du får aldrig skrevet noget. Du mangler at finde din skrivestil og din niche. Hvad er det egentlig, du vil fortælle, og hvordan får du skrevet noget, som andre gider at læse.

Du vil gerne skrive flere opslag på de sociale medier, men du synes, det går for langsomt - du mangler at få knækket koden, så det bliver lettere og sjovere at skrive. 

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i næsten tyve år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 15 år.

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også når det handler om skrivepotentiale. En god bog og en god tekst skal ikke bare læses, den skal også mærkes. Og det kræver, at forfatteren, der skriver, er i stand til ikke kun at skrive fra sit hoved, men også fra sin sjæl og sit hjerte. 

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning. Min online undervisning vil derfor have et pippisk touch over sig. Jeg vil holde oplæg, men jeg vil også invitere dig til at være undersøgende og legende ... for husk, det skal være sjovt at skrive :-)

Gitte Jørgensen

Forfatter, journalist, coach & underviser

+45 28 12 30 90

København, Danmark