top of page


Online Skriveklub
- for norske og danske forfattere,
der er i g
ang med en bog og ønsker fællesskab og støtte undervejs.
Start: Mandag 20. november 2023

Skriveretreat i
Tisvildeleje og på Kreta


"Skriv en bog - online skrivekursus".
Start: onsdag 6. september. Læs.

Her er en indrømmelse: Jeg ville aldrig have fået skrevet bøger, hvis jeg ikke havde haft en deadline og gode mennesker, der støttede mig. Det gav mig et spark, en motivation og en gejst at have nogle omkring mig, der forventede noget af mig.

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har det på den måde. Faktisk er det en af årsagerne til, at gode bogprojekter dør mellem hænderne på den nye forfatter. Det er ikke ideen, der er noget i vejen med - det er forfatterens motivation, ensomhed og manglende gennemførelseskraft, der er forhindringen.

Jeg har hjælp til dig. Jeg indbyder til et Skrive Community, der holder dig på sporet af din egen drøm. Du har din bog med i denne online skriveklub og kan arbejde med den under øvelserne.

 

Egentlig er det den største kærlighedsgave, du kan give dig selv som forfatter: At sørge for, at du har støtte, inspiration og motivationseliksir lige ved hånden. At du tager dig selv alvorligt. At du tager din bogdrøm alvorligt. Hvis ikke nu, hvornår så?

Det får du i min Online Skriveklub: 

  • Vi mødes (næsten) hveranden mandag i tre-fire måneder 

  • Vi mødes hver gang kl. 19.00 - 20.30.

  • Vi mødes på Zoom, og du får link tilsendt.

  • Hvis du er forhindret, får du optagelsen tilsendt dagen efter.

  • Du får mulighed for at være del af en lukket Facebookgruppe "Os, der vil skrive en bog", hvor jeg jævnligt kommer med tips & tricks til at lykkes med forfatterlivet - og på den måde holdes du også på sporet.

Du skriver på forhånd til mig, hvilken bog du skriver og hvilke udfordringer du har.

 

Jeg sammensætter et dynamisk og varieret program, hvor jeg tager udgangspunkt i deltagernes projekter - og udfordringer. Det betyder, du bliver set som forfatter, og du får det løft, du har brug for.

 

Skriveklubben vil indeholde følgende elementer:

  • Vi laver korte, sjove og igangsættende skriveøvelser, som bliver tilrettelagt, så du samtidig kan skrive videre på din bog. Din bog er med i hele denne skriveklub. 

  • Jeg holder inspirationsoplæg, som tager udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du har brug for. F.eks. emner om dialoger, at bruge sanser i skrivningen, at bruge billedsprog, at lytte sig frem, at finde en god første linje.

  • Jeg deler også ud af skrivetips & tricks. 

  • Vi laver øvelser, der åbner for kreativitet og sprog, så du får ny energi og et kreativt boost.

NB! Du skal ikke give respons på eller læse andres tekster. Få gange undervejs vil jeg spørge, om nogle vil læse op, når vi har lavet en sjov kreativ skriveøvelse. 

 

Du er med seks gange henover tre-fire måneder:

Det er mandage - hver gang i 90 minutter

Prisen er 3850 DKK.

Følgende mandage:

20. november og 4. december 2023

8. januar, 22. januar, 5. februar + 19. februar 2024.

"Hvis du er (eller skulle ønske du var) i gang med et skriveprosjekt - og du kunne ha bruk for noen vennlige dytt og FANTASTISK skrivehjelp: da vil jeg anbefale Gitte på det varmeste! Jeg har kjent Gitte i mange år, og hun fortsetter og fortsetter å inspirere og motivere. Jeg er SÅ takknemlig."

Gro Katarina Andorsen, december 2022.

Min faglige skrivebaggrund

Jeg har skrevet hele livet. Jeg er forfatter til flere bøger og har også bidraget til antologier og været redaktør på antologier. Læs mere

Jeg har i over tre år arbejdet som forlagsredaktør på Nyt Nordisk Forlag/Arnold Busck, hvor jeg var med fra start til slut: Konceptudvikling, opbygning, redigering og udgivelse.

Jeg har arbejdet som freelancejournalist i næsten tyve år (er medlem af Dansk Journalistforbund) og har skrevet både interviews, temaer og klummer til f.eks. Femina, Psykologi, ALT for damerne og ugebladet Søndag.

Min baggrund som vejleder

Jeg er uddannet hos "CTI - The Coaches Training Institute" og har arbejdet som personlig coach i de sidste 15 år.

 

Jeg har en medfødt intuitiv intelligens, som gør, at jeg ofte kan se og mærke et menneskes potentiale - også når det handler om skrivepotentiale. En god bog og en god tekst skal ikke bare læses, den skal også mærkes. Og det kræver, at forfatteren, der skriver, er i stand til ikke kun at skrive fra sit hoved, men også fra sin sjæl og sit hjerte. 

Jeg har også en stærk kreativ puls. Jeg har skrevet bogen Pippi Power og har igennem mange år arbejdet med livskreativitet og vanebrydning. Min online undervisning vil derfor have et pippisk touch over sig. Jeg vil holde oplæg, men jeg vil også invitere dig til at være undersøgende og legende ... for husk, det skal være sjovt at skrive :-)

bottom of page