Gitte Jørgensen

Forfatter, journalist, coach & underviser

+45 28 12 30 90

København, Danmark

Fri Vild Glad

- en rejse ind til din egen livskraft

Kursus- og oplevelsesforløb for kvinder

                           Starter igen i 2020 ...

                         Tilmeld dig mit nyhedsbrev

                      og hold dig orienteret om datoerne.

Mit kursus er til dig, der vil noget mere. Din sjæl kalder. Dit hjerte kalder. Du længes efter at føle dig tilfreds. Måske længes du ligefrem efter at føle dig fri, vild og glad. Du føler, der er mere i livet til dig. Det er tid til at skrue op for din personlige udvikling. 

Min erfaring er, at hjertets drømme langt hen ad vejen kan lykkes. Vi kan blive lykkeligere, gladere og mere tilfredse. Vi kan skabe forvandling. Og min erfaring er også, at for de fleste af os kræver det en indsats og nogle gode værktøjer. 

 

OG. Rejsen er så meget sjovere, når man ikke tager den alene. En del af kursuspakken er, at jeg løbende giver dig opfølgning pr. mail og sms. 

 

Kurset giver dig også adgang til et skandinavisk netværk af kvinder. År for år bliver vi flere. Jeg byder i 2019 velkommen til mit 11. og 12. kursusforløb.

Skriv efter program: gitte_joergensen@mail.dk

"Årskurs er den beste investering jeg har gjort i mitt eget liv." 

Gro Wickstrøm, Oslo 2012

"Jeg hadde høye forventninger til kurset, og de har blitt overgått hver gang. Dette har skapt øyeblikksmagi som har gitt så verdifull innsikt at det er vanskelig å sette ord på." 

Venche H. Marthinsen, Stavanger 2013 

"Kurset er flott, gjennomtenkt og pedagogisk godt bygd opp! Du er sterk og har stort og varmt hjerte og POWER. Du gir alle vekst og troen på seg selv! Tre kurs over et år er veldig bra! Det å gjøre forandringer tar tid og det er viktig å være i prosessen over tid."

Reidun Gløsen, Oslo 2018.

"Gitte er enestående flink til å se hver enkelt kursdeltager og gir oss enkle verktøy som er lette å bruke i hverdagen." 

Susanne Mysen, Oslo 2018

"Å få så mange "sjelesøstre" inn i livet mitt og et helt nytt nettverk kom i tillegg til den rikdommen kursene i seg selv var." 

Sol Aniita Brandt-Eilertsen, Stavanger 2014

"Det vigtigste i forløbet har været din hjertevarme og oprigtighed. Du SER alle. Du har åbnet mine øjne, mit hjerte og min sjæl, så jeg kan se nye muligheder og nye veje at gå .Vi har fået en meget skøn værktøjskasse med os." 

Kirsten Pedersen, København 2014

"Ønsker du varig endring så er ikke en dags happening nok! Derfor er Gittes årskurs ”gull”! Som kursleder og coach er Gitte unik. Hun er uredd og autentisk. Anbefales til alle kvinner, uansett alder og ståsted i livet. Jeg garanterer også at du vil bli overrasket underveis."

Frøydis T. Lindhardsen, Stavanger 2014

"Jeg opplevde kvalitet på alle plan, organisering, undervisning, formidlingsevne, oppfølgning, tilstedeværelse og engasjement." 

Siv Karin Solaune, Stavanger 2013

 Oslo

København

REUNION. Efter årskurset har du mulighed for at komme med i et netværk af Skandinaviske kvinder. Vi mødes hvert år den tredje søndag i september. År for år vokser vores netværk - det er inspirerende, stærkt og berigende